Thursday, July 31, 2008

Setahun suda berblogging =)

Dok scroll-scroll my baby blog baru perasan tawon lepas 30 hb Julai,1st time saye diperkenalkan pd baby blog sy oleh seorg kwn cyber sy.

Mase tu sy tgh hangat berchenta ngan Incik Hubby la =)
Penuh blog sy dengan ceritera chenta sy & dia jek.
Ngeheheheheheh~!
yola dah org asik tye camana leh kapel nagn org kapal sy maleh nak explain byk kali so sy citer la kat umah sy nie =)

Weheee..dlm setahun nie sy jadik jatuh chenta dgn dunia bloggers,baca-baca blog org & be silent reader blog yg besh agi menarek.
Then,diam tak diam dah setahun suda saye merapu sambil mengomel kat umah kedua yg mcm diary hati saye nie.
Tak sangke pulak ramai yg ske baca kesah tak sempurna nie,sbb br2 nie mase sy terpksa memprivatekan this blog tetibe sy dihujani amat byk pertanyaan kat friendster & YM nape blog taleh view.
Huhu..rase pemes la kejap.
Terharu sehh..
Serius tak tipu hokeh :P

Neway,bgs gak ada own blog nie,i can share my life with fwenz tak kire yg mmg dah kenal or baru nak kenal.
Then bole jugek sharing some info yg byk kebaikan.
Omputeh kata sharing is caring..
So ape salahnye kite berkongsi ilmu yg bermanfaat..
Pahala pon dapat :)

Btw, i would like to express my thanks to Along
Sebab dialah orgnye yg memperkenalkan sy pada dunia blog nie.
Sbb blog diala sy terbuke hati utk ada own blog & dia jugek yg byk ajar sy how to use blog.
Thanks so much dear..
Sy ingat budi baik kamu smpi bile-bile =)


[ Wif Along -Ade aku kesah on my very special day ]


Finally,sy juge nak say tq so so so much to u all diatas kesetiaan membace & mengomen positif kesah saye yg tak seberape nie.
I owe u guys a a lot.
Terima kaseh sbb selalu ada dcc sy dikala sy memerlukan teman berkongsi rase & cerita.
Semoga jalinan ukhwah yg terbina antara kita walo tak penah bersua muke kan kekal selamanye.
Sesungguhnye yg baik itu dtgnye dari ALLAH & yg buruk tu dtgnye dr saye hamba-Nya..

Till then..
Mau mempacking baju mau balek Johor attend wedding kazen & fwenz tomolo..
Doakan sy selamat sampai oke =)
Dilindungi Allah sentiasa insya allah.

6 Komen korang:

along said...

wah.
segannyeh, gambar ni muncul untuk kesejuta kali.

congrats on 1 year memblogging!
hehe.

time flies fast, faster than u realised.

Dina said...

takpe along..

at least you can prove here that your hand IS that long & elastic eyh?!

marwan masri said...

setahun sudah ?
keep on blogging Kak Yat ...
you're such an inspiration to me ...

Yat Ekhram said...

along: weheeee..tu gambo fav wedding yat tau..marbles sgt shoot tu =)
ha'ah time so flies so quickly..diam tak diam dr bujang smpi kawen dah berblogging..

Dina: tau takpe,alg pjg tangan kan??
ngehehhehehe..

Marwan: tq so much..terharu seh wan kata kak yat inspiration.Seriyes tak tipu ni?? ke sbb nak kipas mau ngorat adik si manis 16 tu?? hahahaha..

marwan masri said...

betul le ... ikhlas tuh ...
inspiration dr segi ketabahan seorang isteri menyayangi suaminya dengan setulus hati walau terpaksa berjauhan
harap2 sy pon dpt wife cam tu gak ..
doa-doakan ye ....

Yat Ekhram said...

marwan: siapa tak syg suami kan??
kak yat pilih dia dlm ramai-ramai yg keja darat ni sbb dia sgt special & ketabahan dia cari rezeki utk our own sake,berseorgn di tgh lautan cari rezeki yg halal,ohhh tu sume sgt buat kak yat menghargai dia sbg suami,kawan baik & segala-galanye.
Takkan sesekali menghampakan dia insya allah.

Hmm memilih org kapal sbg suami juge sgt menyedarkan kak kak yat that kaseh syg sgt pntg dlm hidup.Bile dia jauh,rase rindu tahap dewa tu buat kite sedar kite tak mampu hidup berseorangan.That's y la wanita dijadikan dr tulang rusuk kiri lelaki.Saling melengkapi.

Biarpon terapi rindu tu nanges kengkadang,tp it's worth it bile dapat call dia,bersembang mcm org br berchenta.Feeling dia mmg sgt special.suwittttt sgt oke..

One day,insya allah wan akan jupe juge wifey yg menyayangi setulus hati,terima wan seadanye.I pray 4 u..